Logo
Bedrijfsnaam
Menatwork.nl
Address
Zandstraat 30 
5683PL Best
Telefoon
040-2963846
Website
http://www.menatwork.nl
E-mail
webshop@menatwork.eu
KvK nummer
17082982

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
-

Menatwork.nl Riemen

Keurmerken

  • Keurmerk Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel.org behartigt de belangen van haar leden, versterkt het imago van en bevordert het vertrouwen in kopen op afstand bij haar doelgroepen. Zij creëert maximale invloed door de branche op nationaal en internationaal vlak zorgt voor adequate kennis- en informatie-uitwisseling. Voor meer informatie: http://www.thuiswinkelwaarborg.org

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode Mastercard  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Visa  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode PayPal  Met PayPal kun je online winkelen zonder dat jouw financiële gegevens bloot gegeven worden . Je kunt je heel eenvoudig bij hen aanmelden via je e-mailadres. Hiervoor moet je in eerste instantie natuurlijk wel eenmalig de gegevens van je bankrekening of je creditcard aan hen verstrekken. Vanaf dat moment heb je bij hen een rekening, een pay pal account, die gekoppeld is aan jouw e-mailadres, en dat geldt ook voor alle andere mensen die bij hen een rekening hebben lopen. Om geld over te maken naar een andere Pay Pal gebruiker hoef je dan ook alleen maar het e-mailadres van deze andere gebruiker te weten. Keur je jouw betaling goed, dan wordt het bedrag automatisch van je pay pal account afgeschreven. De betaling wordt nog eens bevestigd via een e-mail.

Verzending

Ga direct naar Menatwork.nl

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Men at work is binnen Nederland een hele populaire winkel met alleen al 59 vestigingen waarvan 6 in Belgie en 53 in Nederland. Men at work onderscheidt zich van de concurrentie door het aanbieden van het grootste aanbod van fashion- en denimmerken in één winkel. Ze volgen de trends ook op en hebben dus altijd een collectie 'nieuwe' kleding en daar blijven ze klanten steeds door verassen. Deze winkel zegt zelf te streven wij naar een hoger niveau in kwaliteit en creativiteit. Helemaal deze webshop heeft een enorm assortiment, met deze kleding weet je in ieder geval zeker dat je bij blijft met de nieuwste trends! Dus kijk snel bij Men at Work's riemen en dan weet jij in ieder geval dat je met de nieuwste trends meeloopt!

Producten van Menatwork.nl

Merken bij Menatwork.nl

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Menatwork.nlBeoordeling

2 Beoordelingen voor Menatwork.nl 4.5

Jouw beoordeling toevoegen

4

-

Auteur: Zoe uit Leusden, geplaatst op 15-05-2012

Leuke riem van Pieces besteld! Ben benieuwd

5

Men at work

Auteur: Bram uit Laak, geplaatst op 24-01-2012

Mooie webshop en leuke accessoires!