Logo
Bedrijfsnaam
Otto.nl
Address
Charles Stulemeijerweg 2
5026 RT Tilburg
Telefoon
0900-1901
Website
http://www.otto.nl
E-mail
klantenservice@ottobv.nl
KvK nummer
18022051

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
-

Otto.nl Riemen

Keurmerken

  • Keurmerk Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel.org behartigt de belangen van haar leden, versterkt het imago van en bevordert het vertrouwen in kopen op afstand bij haar doelgroepen. Zij creëert maximale invloed door de branche op nationaal en internationaal vlak zorgt voor adequate kennis- en informatie-uitwisseling. Voor meer informatie: http://www.thuiswinkelwaarborg.org

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode Mastercard  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Visa  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode PayPal  Met PayPal kun je online winkelen zonder dat jouw financiële gegevens bloot gegeven worden . Je kunt je heel eenvoudig bij hen aanmelden via je e-mailadres. Hiervoor moet je in eerste instantie natuurlijk wel eenmalig de gegevens van je bankrekening of je creditcard aan hen verstrekken. Vanaf dat moment heb je bij hen een rekening, een pay pal account, die gekoppeld is aan jouw e-mailadres, en dat geldt ook voor alle andere mensen die bij hen een rekening hebben lopen. Om geld over te maken naar een andere Pay Pal gebruiker hoef je dan ook alleen maar het e-mailadres van deze andere gebruiker te weten. Keur je jouw betaling goed, dan wordt het bedrag automatisch van je pay pal account afgeschreven. De betaling wordt nog eens bevestigd via een e-mail.

Verzending

Ga direct naar Otto.nl

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Bij Otto draait allesom service, trends en inspiratie. Otto is uitgegroeid tot de grootste homeshopping-organisatie wereldwijd, op Amazon.com na, met de hoofdvestiging in Hamburg.
Kijk bij Otto naar leuke trendy riemen!

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Otto.nlBeoordeling

3 Beoordelingen voor Otto.nl 4

Jouw beoordeling toevoegen

4

Korting

Auteur: Carolien uit Cuijk, geplaatst op 02-06-2012

Leuke riem gekocht met veel korting! Ben benieuwd of de service goed is!

4

Webshop is leuk!

Auteur: Milou uit Nieuwbuinen, geplaatst op 04-05-2012

Veel keuze zeg! En leuke handige website!

4

Korting

Auteur: Carolien uit Cuijk, geplaatst op 15-11-2011

Leuke riem gekocht met veel korting! Ben benieuwd of de service goed is!