s.Oliver Riemen

Helaas is er op dit moment geen geschikt assortiment beschikbaar voor jou,
binnenkort zal het assortiment van deze categorie weer aangevuld worden met
nieuwe en leuke artikelen.  

Alternatieven
Ben je op zoek naar merken? Of wil je het assortiment bekijken van onze partners?

Onze excuses voor het ongemak.

Neem gerust contact met ons op mocht je vragen of opmerkingen hebben.

s.Oliver Riemen

s.Oliver is een Duits mode bedrijf die is opgericht in 1969 in Würzburg. Het hoofdkantoor van het merk zit in Rottendorf (Duitsland). s.Oliver maakt en verkoopt mode voor zowel dames als heren, daarnaast verkoopt het merk ook mode accessoires zoals o.a. schoenen en tassen. s.Oliver is opgericht door Bernd Freier, hij opende zijn eerste winkel in Würzburg met ongeveer 25 vierkante meter als winkelruimte. s.Oliver is vernoemd naar de beroemde Oliver Twist. 

Bent u op zoek naar leuke, mooie en design riemen van s.Oliver, dan ben je hier goed! Wij bieden alleen de mooiste s.Oliver riemen, wacht daarom niet langer met bestellen en laat je favoriete riem snel thuis bezorgen.

Nieuws over s.Oliver Riemen

Nieuwe collecties zijn binnen!

Nieuwe collecties zijn binnen!

datum: 02-06-2012 - Auteur: Naomi Hubner

Onlineriemen.com heeft weer nieuwe collecties!! De nieuwe collecties zijn te vinden in ons assortiment, de riemen zijn weer van verschillende top merken zoals: Diesel, Petrol, Replay, Esprit, Calvin Klein en s.Oliver.In ons assortiment is aan iedereen gedacht, riemen voor heren, dames en kinderen.  In onze aanbiedingen zijn ook nog allemaal hele leuke riemen...

Geplaatst in categorieën: Diesel riemen, Petrol riemen, Replay riemen , ...